Her på siden kan du spille med i flere typer spil. 

  • Quiz spil - hvor du kan quizze med og forsøge at forudsige sportsresultater, men også andre udfald af begivenheder, som fx folketingsvalg, melodigrandprix og meget andet.
  • Odds klubber - i oddsklubberne kan du deltage i det helt unikke spil, hvor du som i en fodboldturnering, med hjemme og udebane kampe, dyster om at være bedst til at ramme sportsresultater, men mindst lige så meget, om at lure dine konkurrenters taktik.

Gratis quiz spil:

Igangværende spil:

  • Almen sport efterår 2018
  • Sæsonspil fodbold 2018/19
  • Premier League 2018/19

Afsluttede spil:

  • Tour de France spil
  • VM - spil
  • 1/8 delsfinale spil

Betalingsspil:


Oddsspil i Odds klubben:

Opret en bruger på Predictions.dk - dette gøres på forsiden. Du vil nu kunne se undermenuerne der omhandler oddsklubben, og danne dig et indtryk af spillet.

I sin enkelthed:

Et antal deltagere mødes alle mod alle to gange i løbet af sæsonen (ude og hjemme) i en liga.
Hjemmeholdet får 600 fiktive point at spille for pr. runde, mens udeholdet får 500 ditto.
Der må spilles på én eller to singler, med valgfri fordeling af sit indskud; dog min. 50 pr. væddemål.
Vinderen af kampen er den der får lavet den højeste gevinstindtjening, og der tildeles tre point; taberen får nul point. Ved gevinstlighed får hver deltager ét point.
Når samtlige 46 kampe er afviklet er vinderen den mest flest point.
Sideløbende med ovenstående spilles der en pokalturnering efter Champions League-formatet, men efter samme gældende regler som ovenfor.
Der er præmier til de fire bedst placerede i ligaen, de to CL-finalister. Derudover er der fem delkonkurrencer i ligastrukturen, for at tilsikre at alle har noget at spille for gennem hele sæsonen; også til trods for at man indtager sekundære placeringer.

INDSKUD OG PRÆMIER:
Det koster i dette tilfælde 700,- pr. deltager at være med - det kunne være et andet beløb, og præmierne vil blive i størrelse derefter.
Der spilles om præmier (ikke kontanter) for mere end 11.000 samlet set, pr "oddsklub"; her i blandt præmie til værdi af 3.500,- til vinderen af ligaen. Alle præmier i denne quiz udbetales som luksus gavekort - se alle mulighederne her Valgfrie gavekort


Betalings quiz

  • Quiz spil - hvor du kan quizze med og forsøge at forudsige sportsresultater, men også andre udfald af begivenheder, som fx folketingsvalg, melodigrandprix og meget andet. Disse quizzer vil blive afviklet med præmier til vindere.